O NAMA

Dobrodošli u Villu Akacija!Villa Akacija je nov objekat, koji se nalazi u najlepšem delu grada, u samom centru Zemuna, samo nekoliko minuta udaljen od dve najpoznatije turističke atrakcije u Zemunu – Gardoša i Zemunskog keja.
U podnožju Gardoša, u antičko doba, prostiralo se rimsko naselje Taurunum, da bi se u srednjem veku, na uzvišici Gardoš, podiglo utvrđenje, na desnoj obali Dunava, koje je imalo za cilj kontrolu saobraćaja rekom. Na Gardošu se nalazi i Milenijumska kula, jedna od četiri, koje su austrougarske vlasti podigle na granicama svog carstva. Ta kula poznatija je kao Kula Sibinjanin Janka.
Na samom Zemunskom keju, dužine oko 7 km, nalazi se na desetine restorana, kafea, klubova, kao i najveća kockarnica na Balkanu - "Grand Casino". Preko puta Zemunskog keja je Veliko ratno ostrvo, poslednja oaza netaknute prirode, na kome se nalazi čuvena plaža Lido. Villa Akacija se nalazi u neposrednoj blizini zemunskog pozorišta "Madlenijanum".
Villa Akacija je izuzetno dobro povezana sa svim delovima grada. Udaljena je samo 10 minuta vožnje od Aerodroma "Nikola Tesla" i isto toliko od centra Beograda. U blizini je stajalište javnog gradskog prevoza, kroz koje prolazi veliki broj linija, a na istoj razdaljini nalazi se i taxi stanica.
Uz brojne sadržaje koje Zemun ima i ume da ponudi, u mirnom i prijatnom ambijentu Ville Akacija, učinićemo da Vaš boravak u našem gradu bude što prijatniji i da ponesete najlepše uspomene na nas.

galerija villa AkacijaGALERIJA
PRIJATELJI KUĆE